Now showing items 461-480 of 668

    • Novetats Sant Cugat (gener 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-01-17)
      Si ahir va ser el dia de les novetats de Barcelona, Avui és el dia de les novetats de la biblioteca del Campus Sant Cugat. No us les perdeu!
    • Novetats Barcelona (gener 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-01-16)
      Aquest cap de setmana és el de les novetats. Heu vist les novetats de la biblioteca del Campus Barcelona? No us les perdeu!
    • No oblideu la norma de les 3M 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-01-14)
      Mascareta. És obligatori fer ús de la mascareta a tot el recinte d' UIC Barcelona. Si us plau, utilitza la mascareta i utilitza-la CORRECTAMENT EN TOT MOMENT. Si no ho fas per tú, fes-ho per la resta. Gràcies!
    • Recomanacions literàries (gener 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-01-13)
      imecres de recomanacions! Avui us portem l’obra més coneguda de Mary Shelley: Frankenstein o el Prometeu Modern. Arran de la mort dela seva mare, el científic Victor Frankenstein comença a investigar ...
    • Avís biblioteca: aforament 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-01-12)
      Sabem que esteu d'exàmens i que necessiteu venir a la Biblioteca. És per aquest motiu que durant aquests dies, la capacitat es troba al límit. Només us volem recordar que l'aforament de les Biblioteques ...
    • Nous eBooks (gener 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-01-10)
      Has vist els 2 nous ebooks que tenim? Els podeu consultar des del catàleg de la biblioteca, el nostre Pinterest o des d'aquí: https://linktr.ee/bibliouic (ebooks).
    • Novetats a Pinterest (desembre 2020) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-01-09)
      Ara que tornem de vacances carregats de regals, nosaltres us portem... Les noves adquisicions de Desembre! Consulta-les al nostre Pinterest. https://www.pinterest.es/bibliotecauic/
    • Dia Mundial del Braille 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-01-04)
      El 4 de gener de 1809 va néixer a França Louis Braille, que l'any 1824 va inventar el que actualment es coneix com el sistema Braille. Aquest sistema de punts en relleu és un dels primers sistemes binaris ...
    • Bibliografia recomanada en línia (gener 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-01-03)
      Estudies Dret? Vols consultar bibliografia recomanada sense venir a la biblioteca? Molts dels llibres que formen part de la bibliografia recomanada el tenim en format ebook i els pots consultar en línia. ...
    • Molt bon any 2021 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-30)
      Des del servei de biblioteca volem acomiadar-nos de l'any 2020 (tot i que encara falta una mica) i desitjar-vos un bon any 2021. Recordeu que demà només obre la biblioteca del Campus Sant Cugat, en ...
    • Novetats Sant Cugat (gener 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-29)
      I avui també us portem novetats, en aquest cas les noves adquisicions de la biblioteca del Campus Sant Cugat. Veniu a consultar-les!
    • Novetats Barcelona (desembre 2020) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-28)
      Avui venim carregats de novetats, concretament les noves adquisicions per a la biblioteca del Campus Barcelona. Veniu a consultar-les!
    • Bibliografia recomanada en linia (desembre 2020) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-27)
      Saps que tenim molts ebooks que formen part de la Bibliografia Recomanada del Grau en Infermeria, i tots es poden consultar en línia? Des de la nostra web, a la pestanya d'ebook, pots trobar-los, o també ...
    • Biblioteca: formació i recursos: RefWorks 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020)
      Aviat comencen les vacances de Nadal i sabem que molts de vosaltres esteu aprofitant per avançar en la redacció dels vostres treballs. Coneixeu els gestors bibliogràfics? Refworks és un dels gestors que ...
    • Horari biblioteca nadal: campus Sant Cugat 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-21)
      HORARI ACTUALITZAT. Horaris Biblioteca Campus Sant Cugat. Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en contactar amb Biblioteca. Bon Nadal!
    • El servei de biblioteca us desitgem un molt bon nadal! 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-21)
      S'acosten les vacances de Nadal i com ja ens esteu preguntant pels horaris de Nadal, aquí el teniu. Tots els membres de Biblioteca UIC Barcelona, us desitgem unes molt bones festes. Si teniu qualsevol ...
    • Horari biblioteca nadal: campus Barcelona 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-21)
      Horaris Biblioteca Campus Barcelona. Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en contactar amb Biblioteca. Bon Nadal!
    • Novetats Sant Cugat (desembre 2020) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-20)
      Avui diumenge, és el torn de les novetats que hem afegit a la biblioteca del Campus Sant Cugat. No tan sols són aquests, podeu trobar molts més al catàleg. Veniu a consultar-les!
    • Novetats Barcelona (desembre 2020) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-19)
      Avui volem aprofitar per ensenyar-vos més novetats que hem afegit al nostre catàleg. En aquest cat hem triat algunes de les noves adquisicions que podeu trobar, a la biblioteca del Campus Barcelona. No ...
    • L'app d'ebooks de la biblioteca al teu mòbil o tablet 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-17)
      Ara que s'acosten les vacances de Nadal, segur que us anirà molt bé tenir accés a un munt d'ebooks super interessants i molt fàcils d'accedir i consultar. A sobre els podreu dur a la butxaca i llegir ...