Ara mostrant els elements 321-340 de 668

    • Seminari web Wiley: augmenta les teves possibilitats de ser publicat en una revista acadèmica 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-06-03)
      El proper 15 de juny a les 4 de la tarda tindrà lloc un seminari a càrrec del personal de l'editorial Wiley per parlar de com augmentar les possibilitats de publicar en una revista acadèmica. Aquest ...
    • Recomanacions literàries (juny 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-06-02)
      Arriba l’estiu, i quin millor moment per començar una bona lectura! En aquest cas us proposem ‘Lo mejor de ir es volver’ d’Albert Espinosa. Ens trobem a l’any 2071, justament en el dia de Sant Jordi (23 ...
    • Jornades de formació Scopus 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-06-02)
      @fecyt_ciencia, juntament amb @elsevierconnect realitzaran durant aquest mes de juny unes jornades de formació de Scopus. Serà el I Cicle de Formació Online i tindrà lloc del 7 al 11 de juny. Són 5 ...
    • Novetats Barcelona (maig 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-30)
      Voleu més novetats? Al Campus de Barcelona podreu trobar aquestes i d'altres adquisicions per consultar a sala o per endur-vos en préstec a casa. Esperem que les gaudiu!
    • Consulta les novetats al Pinterest de la Biblioteca (maig 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-29)
      Últim dissabte de maig! Esperem que gaudiu molt del cap de setmana i us ajudem a que sigui més amè amb aquest recull de novetats que podeu consultar al Pinterest de la Biblioteca. Animeu-vos!
    • Dia mundial sense tabac 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-31)
      Avui es celebra el Dia mundial sense tabac, promovent la informació sobres els perills que suposa el consum de tabac, les pràctiques comercials de les empreses tabaqueres, les activitats que duu a terme ...
    • Portal ebooks: hem afegit un nou carrousel "Odontologia" 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-27)
      Hem creat un nou apartat dins del catàleg de llibres electrònics. Un només per a totes les NOVETATS que hem afegit d'Odontologia. Si cliqueu a "ver más" trobareu tots els ebooks relacionats amb Odontologia. ...
    • Horari biblioteques UIC Barcelona 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-24)
      Bon dia! Recordeu que avui tindrem obert fins a les dues del matí. La Biblioteca del Campus de Barcelona està força plena d'estudiants preparant-se pels exàmens. Us desitgem molta sort i us volem donar ...
    • Recordatori horari biblioteca Barcelona 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-23)
      Bon dia! Us recordem que demà dia 24 de maig la Biblioteca estarà oberta de 9 del matí a 2 de la matinada ininterrompudament.
    • Novetats Barcelona 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-22)
      Us desitgem un feliç cap de setmana i aprofitem per donar-vos a conèixer aquestes novetats! Podeu trobar-les al Campus de Barcelona. Bon dissabte i ànim amb els exàmens!
    • Fi del termini de devolució dels llibres en préstec el 31 de maig 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-26)
      El pròxim dilluns 31 de maig acaba el termini de devolució de tots els llibres que es troben en préstec. Rebreu el recordatori corresponent als vostres correus electrònics i podreu retornar-los a qualsevol ...
    • Recomanacions literàries (maig 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-26)
      Nou dimecres, nova recomanació! Aquesta setmana us portem Un Caballero en Moscú, de Amor Towles, on viurem la història d’un aristòcrata rus, condemnat el 1922 a un arrest domiciliari a un luxós hotel ...
    • Fons antic UIC Barcelona 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-21)
      Aprofitem per recordar-vos que, a biblioteca conservem un fons antic molt interessant, conformat per enciclopèdies, manuals, revistes i literatura antiga. Són la nostra joia més ben custodiada, i de ...
    • Formacions a la carta - Servei de Biblioteca 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-20)
      El Servei de Biblioteca també ofereix formacions a l'alumnat, PDI i investigadors de la Universitat. Les formacions poden ser per una persona, un grup o una classe. Poden servir per solucionar petits ...
    • Coffee & Books: grup de lectura al càrrec del Servei d'Estudiants (maig 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-19)
      A Biblioteca tenim disponible el títol protagonista del proper grup de lectura: "Las gratitudes". També disponible en ebook. És un Coffee book del que s'encarrega el Servei d'estudiants i es durà a terme ...
    • Dia Internacional dels Museus 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05)
      Avui és el Dia Internacional dels Museus, i amb motiu d’aquesta celebració us recordem que a la biblioteca tenim un ampli catàleg de documents que en parlen tant d’art com dels museus més importants del ...
    • Sales d'estudi: recordatori 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-18)
      Amb l'objectiu d'oferir un bon servei, des de Biblioteca habilitarem durant els dies de més afluència als dos campus, unes sales extres, per tal que tingueu més espais per a estudiar. Esteu atents a les ...
    • Sales d'estudi Barcelona: horaris 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-17)
      Amb l'objectiu d'oferir un bon servei, des de Biblioteca hem habilitat dues sales a l'edifici de Terrè per tal que tingueu més espai per estudiar. L'horari serà de 15 a 21 h, de dilluns a divendres. ...
    • Scopus: actualització de Scimago Journal Rank (2020) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-17)
      Scimago Journal Rank s'ha actualitzat a la classificació del 2020. A partir d'ara el Servei de Bibliometria passarà la informació corresponent als articles indexats a la classificació del 2020. Recordeu ...
    • Dia Internacional de la Convivència en Pau 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-16)
      Fa molt poquet, tan sols 4 anys, la ONU va declarar el dia 16 de maig com al Dia Internacional de la convivència en pau. La finalitat és molt clara: promoure la tolerància, la solidaritat, el respecte ...