Ara mostrant els elements 1-20 de 661

    • 21 de febrer - Dia d'esdeveniments històrics 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-02-21)
      Diversos esdeveniments històrics importants han succeït un 21 de febrer: 1613 - En Rússia, Miquel I és escollit tsar pel Parlament, començant la dinastia dels Romànov. 1915 - S'inaugura l'Exposició ...
    • 50 novel·les que hauries de llegir una vegada a la vida 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2023-06-02)
      Perquè sabem que alguns ja heu acabat exàmens i altres esteu molt estressats, sempre va bé llegir una mica per treure a passejar la imaginació. I que millor manera que llegint alguna de les novel·les ...
    • 7 dones científiques que van treballar com a bibliotecàries 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-03-11)
      7 dones científiques que van treballar com a bibliotecàries. Per acabar aquesta setmana del Dia de la Dona, hem volgut compartir amb vosaltres, set dones que van ser científiques i alhora treballaren ...
    • 800 seguidors a Instagram 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-06)
      800 seguidors i seguidores. Estem molt contents. Tenim moltes ganes que aquesta xifra continuï pujant si això significa que considereu aquesta xarxa un bon medi per mantenir-vos ben informats. Aquest ...
    • 8M - Dia de la Dona 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-03-08)
      Avui celebrem el Dia Internacional de les Dones o Dia de les Dones Treballadores. I des de Biblioteca volíem fer-ho amb alguna qüestió que tingués relació amb nosaltres i un dels nostres objectius: donar ...
    • 8M - Dia de la Dona - Inventores 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-03-08)
      Com dèiem al post anterior, avui Dia Internacional de la Dona, volíem contribuir donant informació, que a parer nostre, pot ser d'interès. I nosaltres, que estem molt en actiu amb els llibres electrònics, ...
    • 8M - Dia de la Dona - Matèria "Dia de la Dona" al nostre portal d'ebooks 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-03-08)
      Com la nostra universitat, nosaltres també ens sumem al 8M, Dia Internacional de les Dones i ho fem de la millor manera que sabem què és oferint accés a la cultura i a la lectura en aquest cas. Hem ...
    • 8M - Stories sobre dones inventores 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-03-08)
      Stories sobre dones inventores, on s'enquesta als seguidors sobre els seus invents.
    • 9 de mayo: Día de Europa en recuerdo de la denominada Declaración Schuman 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-05-09)
      Post de l'Instagram de les Biblioteques UIC Barcelona, informant sobre el "Día de Europa", en record a la denominada "Declaración Schuman".
    • A la biblioteca del campus Barcelona ja tenim les portes obertes 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-09-07)
      Ara si, ja tenim les portes de la Biblioteca del Campus Barcelona obertes i esperant-vos. Encara veureu alguna cosa moguda del seu lloc habitual, però molt aviat tindrem cada cosa al seu lloc. Amb moltes ...
    • A la biblioteca no parem mai... New reel 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-02-19)
      *NEW REEL AL INSTAGRAM DE BIBLIOTECA*. A la biblioteca, no parem mai, és per això que avui compartim un nou reel, que pots anar a visitar quan vulguis, per dir-vos que a la Biblioteca del Campus Barcelona ...
    • A que no sabies que... 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-11-26)
      Continuem amb curiositat i anècdotes divertides relacionades amb el món de les biblioteques. Perquè a les biblioteques, mai ens avorrim!
    • A veces debes entrar en el mundo del otro para descubrir lo que le hace falta al tuyo 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-03)
      La UNESCO celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat sota el lema: "Reconstruir millor: cap a un món inclusiu, accessible i sostenible després del COVID-19 per, per a i amb les persones ...
    • Abrir con propósito: emprender acciones para construir equidad e inclusión estructurales 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-10-19)
      Arrenca la setmana de l'accés obert. Del 19 al 25 d'octubre. En aquesta ocasió, es vol conscienciar a la comunitat per a que es coordini i prengui mesures amb la finalitat de que la obertura sigui ...
    • Accede a estos webinars desde el enlace que encontrarás en el Blog de Biblioteca 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-10-29)
      Post a l'Instagram de Biblioteques UIC sobre el Blog de la Biblioteca i els webinars.
    • Accedeix a través del banner del nostre portal d'ebooks 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-03-25)
      Des de Biblioteca continuem ampliant els nostres recursos digitals per poder oferir tot el que necessiteu per continuar amb els vostres estudis i activitats de recerca. Us presentem un nou portal d'ebooks, ...
    • Accedeix al text complet des de Scopus: full text 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-03-20)
      Sabieu que des de la pàgina de resultats d'una cerca podeu accedir al text complet dels articles? Només és necessari que la Biblioteca tingui una subscripció amb aquella revista. En aquest cas ens ...
    • Accedeix des del catàleg de Biblioteca! 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-04-24)
      Continuem treballant per ampliar la nostra biblioteca virtual afegint nous ebooks al nostre fons digital de Ciències de la Salut. Si voleu consultar on-line aquest o altres llibres especialitzats en ...
    • Actualització de dades al PRC: la nostra activitat científica en xifres! 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-02-25)
      Durant aquest mes s'ha dut a terme l'actualització de dades del Portal de Recerca de Catalunya (PRC). Des d'aquest portal podeu consultar, de forma intuitiva informació relativa a les publicacions i ...
    • Actualització del JCR 2019 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-06-30)
      El Journal Citation Reports ja s'ha actualitzat al 2019. Si necessiteu més informació sobre els índex de qualitat i factors d'impacte podeu consultar la guia de suport a la recerca.