Now showing items 115-134 of 668

    • Comencen els Jocs Olímpics de Tokio 2021 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-07-23)
      Avui tindrà lloc la cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics de Tokio 2021. Com tots sabem, aquest any se celebrarà gairebé sense públic a causa de l'estat d'emergència sanitària en què es troba Japó per ...
    • Comença l'época d'exàmens 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-01)
      Comencen els exàmens, i com sempre us recordem que l’accés estarà limitat, i que només podran accedir estudiants UIC. És molt important portar el carnet d’estudiant, i respectar les mesures d’higiene ...
    • Comença l'época d'exàmens 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-11-29)
      Ja s'apropa l'època d'exàmens, per aquest motiu us volem recordar que en aquests dies, és MOLT IMPORTANT portar identificació per poder entrar a la Biblioteca. Si encara no teniu el carnet universitari, ...
    • Coneixes dataverse? 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-03-09)
      Coneixes Dataverse, el repositori de dades multidisciplinar? doncs si la teva resposta es NO, passa't pel Bloc de Biblioteca i esbrina què pot fer aquesta eina per tu. Per arribar al Bloc, tens l'enllaç ...
    • ¿Coneixes la nostra biblioteca digital? 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-03-18)
      La plataforma de llibres electrònics de UIC Barcelona conté centenars de llibres de diferents matèries com Ciències de la Salut, Economia, Dret, Psicologia i moltes altres per continuar els vostres ...
    • ¿Coneixeu Kopernio? 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-05-04)
      Kopernio és una aplicació que ens ofereix accés directe a milers de PDF. Podem guardar-los al núvol, posar etiquetes per classificar-los, gestionar per any de publicació o revista, i exportar la citació ...
    • Consulta les nostres guies sobre el TFG 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-01-31)
      A biblioteca us oferim infinitat de recursos molt útils per a la confecció dels vostres Treballs de Final de Grau. Des de com realitzar una cerca bibliogràfica fins a com evitar el plagi, passant per ...
    • Consulta les novetats al Pinterest de la Biblioteca (juny 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-06-19)
      Heu visitat el nostre Pinterest? Si hi entreu, podreu veure diverses novetats en ambdós campus! Us deixem una mostra de les novetats que trobareu al Campus de Barcelona i al Campus de Sant Cugat. Gaudiu-les!
    • Consulta les novetats al Pinterest de la Biblioteca (maig 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-29)
      Últim dissabte de maig! Esperem que gaudiu molt del cap de setmana i us ajudem a que sigui més amè amb aquest recull de novetats que podeu consultar al Pinterest de la Biblioteca. Animeu-vos!
    • Consulta les novetats al Pinterest de la Biblioteca (setembre 2021) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-09-19)
      Us presentem algunes novetats que podeu veure al nostre Pinterest. Aquestes adquisicions, en concret, les podeu trobar al Campus de Sant Cugat. Gaudiu-les!
    • Continuidad de los servicios y recursos de la biblioteca 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-06-16)
      Et recordem que pots continuar accedint als recursos electrònics des de casa.
    • Copiar a la universitat: 3 anys d'expulsió 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-10-07)
      Fa un parell de dies vam tenir a la Biblioteca el programa "Planta Baixa" de TV3 gravant a una companya de la casa: Isadora Garcia Avis de la Facultat de Ciències de la Comunicació. El clip tracta del ...
    • Coses que no sabies sobre les biblioteques 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-11-25)
      Avui us portem diverses curiositats relacionades amb les biblioteques que potser no coneixeu!
    • Curiositats sobre el Nadal 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-12-20)
      Cada cop queden menys dies per gaudir d'aquest Nadal 2021 I és per aquest motiu què, aquesta setmana us portem algunes curiositats sobre aquestes festes tan properes! En sabies alguna?
    • Declaració a favor del coneixement obert i sostenible 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-03-30)
      La lluita contra la pandèmia de la COVID-19 ha posat en evidència la importància de compartir el coneixement científic de manera immediata i oberta entre la comunitat investigadora. De forma similar al ...
    • Del 15 al 26 de junio, se realizarán 10 sesiones de Formación Online de Scopus 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-06-02)
      Post al Twitter de Biblioteques UIC sobre una formació de Scopus.
    • Des de la biblioteca us desitgem molt bones vacances 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-07-31)
      Bé, ja us ho dèiem dilluns que les vacances estaven a tocar. Doncs ja ha arribat el dia! De ben segur que vosaltres també les estàveu esperant amb moltes ganes. No us enganyarem, nosaltres també les ...
    • Descarrega el teu CVN directament des del teu perfil de Scopus 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-02-07)
      Elsevier, al costat de FECYT, i a tenor dels suggeriments rebuts, ha implementat una nova funcionalitat que facilita l'exportació del Curriculum vitae Normalitzat dins de Scopus. Per a obtenir el CVN ...
    • Dia de Darwin 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-02-12)
      Avui, 12 de febrer es commemora un any més el naixement de Charles Darwin, un dels científics més importants del segle XIX. En una setmana plena de ciència, tanquem amb aquest gran ciantífic, pare del ...
    • Dia de la Dona 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2019-03-06)
      Post a l'Instagram de Biblioteques UIC sobre el Dia Internacional de les Dones.