• Sant Jordi 2022: sorteig 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-04-20)
      El servei de Biblioteca volem fer-vos un regal. I que millor que un llibre per a celebrar aquesta setmana tan literària. Així que, vols guanyar el llibre que triïs entre una àmplia selecció de més de ...
    • Sant Jordi 2022: story desitjant un feliç Sant Jordi als seguidors d'Instagram 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-04-19)
      Story desitjant un feliç Sant Jordi als seguidors d'Instagram.
    • Sant Jordi 2024 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya, 2024-04-22)
      Ja ha arribat Sant Jordi! i amb motiu del Dia del Llibre, hem afegit novetats al nostre catàleg de llibres electrònics. Podeu accedir cercant per matèria "Sant Jordi". Ja en tenim més de 100 títols. I ...
    • Santa Apol·lònia: patrona dels odontólegs 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-02-09)
      Avui és Santa Apol·lònia, patrona dels Odontòlegs, i des de Biblioteca volem aprofitar per recordar del fons bibliogràfic del qual disposeu tant en format físic com digital. Si voleu saber més sobre ...
    • Saps com renovar els teus préstecs? 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya, 2022-02-10)
      Sabíeu que podeu renovar els vostres préstecs des de la Intranet? Aquí us portem una guia sobre com accedir al portal de renovacions i reserves.
    • SCImago acaba d'actualitzar l'SJR corresponent a 2019 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-06-12)
      Post al Twitter de Biblioteques UIC on es parla sobre l'actualització d'SCImago 2019.
    • Scopus 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-06-02)
      Del 15 al 26 de junio, se desarrollarán 10 sesiones de Formación Online de Scopus. 1h de duración. Son 10 cursos distintos e independientes entre sí. Las plazas estan limitadas a 500 usuarios por sesión. ...
    • Scopus: actualització de Scimago Journal Rank (2020) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-05-17)
      Scimago Journal Rank s'ha actualitzat a la classificació del 2020. A partir d'ara el Servei de Bibliometria passarà la informació corresponent als articles indexats a la classificació del 2020. Recordeu ...
    • Secció d'educació 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-09-15)
      A Biblioteca Sant Cugat estem acabant de perfilar la secció d'Educació. Podreu consultar els contes infantils I novel•les juvenils al carro que trobareu a la vostra secció de la biblioteca.
    • Semana de Acceso Abierto 2020 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-10-19)
      Arrenca la setmana de l'accés obert. Del 19 al 25 d'octubre. En aquesta ocasió, es vol conscienciar a la comunitat per a que es coordini i prengui mesures amb la finalitat de que la obertura sigui ...
    • Seminari web Wiley: augmenta les teves possibilitats de ser publicat en una revista acadèmica 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-06-03)
      El proper 15 de juny a les 4 de la tarda tindrà lloc un seminari a càrrec del personal de l'editorial Wiley per parlar de com augmentar les possibilitats de publicar en una revista acadèmica. Aquest ...
    • Servei de biblioteca al campus de Barcelona obert els caps de setmana i festius 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-09-12)
      Bon dia! Comencem un nou curs i us recordem que també ens trobareu oberts el cap de setmana. Avui diumenge estarem oberts a Barcelona fins les 9 del vespre. A St.Cugat trobareu disponibles les sales ...
    • El servei de biblioteca us desitgem un molt bon nadal! 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-12-21)
      S'acosten les vacances de Nadal i com ja ens esteu preguntant pels horaris de Nadal, aquí el teniu. Tots els membres de Biblioteca UIC Barcelona, us desitgem unes molt bones festes. Si teniu qualsevol ...
    • Servei de Biblioteca us desitja molt bones vacances! 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-07-30)
      Avui donem per finalitzat el curs 2020/2021 i comencem vacances d'estiu. Tot l'equip de Biblioteca us desitja molt bones vacances! Ens veiem al setembre!
    • Servei de biblioteca: molt contents amb el curs del CCR sobre SVB i DEA 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-07-09)
      Ahir dijous, una part del Servei de Biblioteca vam fer una formació en ressuscitació cardiopulmonar, suport vital bàsic i ús del desfibril·lador. Estem supercontentes (vam anar dues de nosaltres) d'haver ...
    • Servei de préstec i devolució al juliol 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-07-01)
      Durant el mes de juliol oferim servei de préstec i devolució de dilluns a divendres de 10 a 13 h. al Campus de Bcn i el de Sant Cugat. Només heu de seguir els passos descrits a la imatge. Per més ...
    • Servei de préstec: campus Barcelona 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya, 2024-01-31)
      CONDICIONS EXCEPCIONALS DE PRÉSTEC AL CAMPUS BARCELONA: Per si us pregunteu si podeu agafar llibres en préstec al Campus Barcelona, us expliquem quines opcions teniu: * PI * PUC * Préstec intercampus. ...
    • Sesiones informativas online: Ednote - Cómo ahorrar horas de investigación 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-05-14)
      Post a les stories d'Instagram sobre les sessions formatives online d'Ednote.
    • Sessions de benvinguda 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2021-09-03)
      Des de Biblioteca us donem la benvinguda al nou curs 2021/2022. Aquest any oferirem un nou servei de formacions dirigides a tota la comunitat universitària. El nostre objectiu és posar al vostre abast ...
    • Sessió de formació Dynamed 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (2023-02-27)
      Aquest dijous dia 2 de març la Biblioteca juntament amb EBSCO hem creat una sessió de formació en línia (plataforma Zoom) per tal de parlar de l'eina Dynamed. Serà una sessió d'una hora (d'11 a 12 h). ...