Now showing items 1-6 of 6

    • Actualització del JCR 2019 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-06-30)
      El Journal Citation Reports ja s'ha actualitzat al 2019. Si necessiteu més informació sobre els índex de qualitat i factors d'impacte podeu consultar la guia de suport a la recerca.
    • Actualització del SJR corresponent a 2019 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-06-11)
      SCImago acaba d'actualitzar l'SJR corresponent a 2019! L'SJR és un portal d'avaluació de revistes basat en la informació continguda en la Base de dades Scopus. Si voleu més informació, teniu accés a ...
    • Jornades de Formació Scopus 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-10-09)
      @fecyt_ciencia, juntament amb @elsevierconnectDes de Recursos Científics de FECYT realitzaran, durant aquest mes d'octubre i la primera setmana de novembre, unes jornades de formació de Scopus. Serà el ...
    • Jornades de Formació Web of Science 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-09-07)
      Estem contents de compartir novament amb vosaltres la noticia de la tornada d'aquestes jornades de formació. @fecyt_ciencia, juntament amb @clarivateofficial i @elsevierconnect, ens ofereixen durant el ...
    • Premsa digital 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-03-19)
      Biblioteca ofereix accés a la premsa digital diària i a l'hemeroteca de diferents diaris nacionals. Per accedir necessiteu anar a la pàgina de Kiosko y más y utilitzar l'usuari i contrasenya de la ...
    • SCImago acaba d'actualitzar l'SJR corresponent a 2019 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-06-12)
      Post al Twitter de Biblioteques UIC on es parla sobre l'actualització d'SCImago 2019.