Show simple item record

dc.contributorFernández Bozal, Javier
dc.contributorPuigdollers Pérez, Andreu,
dc.contributorUniversitat Internacional de Catalunya. Departament d'Odontologia
dc.contributor.authorRossell Capell, Joan
dc.date.accessioned2023-03-29T15:49:24Z
dc.date.available2023-03-29T15:49:24Z
dc.date.issued2017-06-09T18:23:21Z
dc.date.issued2017-06-09T18:23:21Z
dc.date.issued2017-05-19
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10803/403776
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10803/403776
dc.description.abstractTesi doctoral sobre els gruixos de geniva i os per vestibular d'incisius superiors i incisius inferiors en 3 biotips diferents. Els objectius principals d'aquesta Tesi dividida en dos estudis són: Estudi 1) Estudiar l'associació de gruix ossi i gingival per vestibular dels incisius inferiors mesurat amb una tècnica radiogràfica segons el biotip periodontal de cada pacient, i Estudi 2) Avaluar si existeix associació de gruixos gingival i ossi entre els incisius superiors i els incisius inferiors segons el biotip periodontal del pacient. Per a això es van seleccionar 2 mostres, en l'Estudi 1 va consistir en 51 pacients sobre els quals es va mesurar mitjançant radiografia el gruix gingival i ossi del incisiu inferior més protuit. En l'Estudi 2 es van prendre mesures sobre 30 pacients i es van calibrar els gruixos vestibulars de geniva i l'os subjacent sobre l'incisiu superior i inferior més protuit, mitjançant radiografies i un dispositiu de mesurament ultrasònic.
dc.description.abstractTesis doctoral sobre los grosores de encía y hueso por vestibular de incisivos superiores e incisivos inferiores en 3 biotipos diferentes. Los objetivos principales de esta Tesis dividida en dos estudios son: Estudio 1) Estudiar la asociación de grosor óseo y gingival por vestibular de los incisivos inferiores medido con una técnica radiográfica según el biotipo periodontal de cada paciente, y Estudio 2) Evaluar si existe asociación de grosores gingival y óseo entre los incisivos superiores y los incisivos inferiores según el biotipo periodontal del paciente. Para ello se seleccionaron 2 muestras, en el Estudio 1 consistió en 51 pacientes sobre los que se midió mediante radiografía el grosor gingival y óseo del incisivo inferior más protuido. En el Estudio 2 se tomaron mediciones sobre 30 pacientes y se calibraron los grosores vestibulares de encía y el hueso subyacente sobre el incisivo superior e inferior más protuido, mediante radiografías y un dispositivo de medición ultrasónica.
dc.format167 p.
dc.formatapplication/pdf
dc.formatapplication/pdf
dc.languagespa
dc.publisherUniversitat Internacional de Catalunya
dc.rightsL'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.sourceTDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subjectDiagnòstic
dc.subjectRecessió gingival
dc.subjectGruix gingival
dc.subjectBiotip periodontal
dc.subjectHigiene oral
dc.subjectOrtodoncia
dc.subject616.3
dc.titleGrosor vestibular gingival y óseo de los incisivos superiores e inferiores en biotipos finos y gruesos
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint