Now showing items 61-80 of 668

    • Horaris biblioteca festes de la Mercè 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-09-23)
      Us volíem recordar els horaris pels pròxims dies tant al Campus de Sant Cugat com al de Barcelona. Qualsevol dubte, podeu preguntar al taulell d'informació.
    • Ets nou a la biblioteca? Consulta la guia que hem creat especialment per a tu 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-09-21)
      Ja fa uns dies que van començar les classes i, com cada any, tenim alumnes nous que encara no coneixen del tot com funciona la Biblioteca. És per aquest motiu que hem creat una guia especialment per a ...
    • Hem pujat novetats al nostre portal d'ebooks 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-09-27)
      Fa uns dies vam afegir un parell de novetats al nostre catàleg de llibres electrònics. Són un parell de revistes que engrossiran el nostre fons de premsa a l'apartat de KiosKoUIC: "The economist" i ...
    • Tenim novetats a la biblioteca del campus Barcelona: Espai Dewey 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-09-14)
      La Biblioteca ha experimentat canvis durant aquests darrers mesos i producte d'aquests canvis han sorgit nous espais com ara l'Espai Dewey. Si voleu saber més sobre aquest espai, no dubteu en consultar ...
    • Dia Mundial de la Fisioteràpia 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-09-08)
      Avui 8 de setembre és el Dia Mundial de la Fisioteràpia, i des de biblioteca volem donar visibilitat al treball que els professionals fan envers la prevenció de malalties, rehabilitació i recuperació ...
    • Comencem nou curs 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-09-05)
      Comença el nou curs 2022-2023! Des de biblioteca us volem donar la benvinguda als nous alumnes, tot encoratjant a tothom a continuar amb els esforços i la dedicació que sabem que destineu en els vostres ...
    • Horaris Biblioteca Campus Barcelona - Setembre 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-09-05)
      Aquí teniu els horaris per aquest mes de setembre a la Biblioteca del Campus Barcelona. Ja sabeu que sempre els podeu consultar actualitzats en l'enllaç de la bio.
    • Ja hi som aquí: obrim de nou les nostres portes 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-09-01)
      Ja han acabat les vacances (per a la majoria) i l'inici de curs està cada cop més pròxim, així doncs, a la Biblioteca ja ens estem preparant per a aquest curs 22/23 i demà ja obrim les nostres portes. ...
    • Recomanacions literàries (juliol 2022) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-07-27)
      Última recomanació d’aquest curs 2021-2022 de la mà de Miguel Angel Marti amb el seu llibre ‘Optimismo: una apuesta necesaria’. ‘Voler sempre el que no es té, esperar sempre que en el futur serem més ...
    • Recomanacions literàries (juliol 2022) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-07-20)
      Aquesta setmana us portem un recopilatori dels millors poemes de Emily Dickinson. Fascinants i enigmàtics, aquests poemes ens conviden a observar millor, ser més compassiu i a viure apassionadament. Si ...
    • Aquest estiu gaudiu de la lectura 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-07-08)
      Ara, que la majoria de vosaltres ja heu acabat exàmens i ja no passareu tant per Biblioteca, us ho volem posar fàcil per continuar llegint. Per això us recordem que teniu un munt de novel·les en el ...
    • Avís de canvi: horaris d'estiu 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-07-07)
      CANVI D'ÚLTIMA HORA: Us avisem que el proper dilluns 11 de juliol hi haurà canvis en els horaris de la Biblioteca de Sant Cugat. Les sales continuaran obertes, tot el mes, de 7 a 0.00 h cada dia de la setmana.
    • S'ha publicat el JCR 2022 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-07-01)
      Ja es poden consultar des del catàleg de Biblioteca (enllaç a la bio) les dades del Journal Citation Reports del 2022, que corresponen a l'índex de qualitat del 2021.
    • Horari d'estiu 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-06-30)
      Ja teniu penjats a les "biblios" els horaris d'estiu i per si us els voleu guardar, també els deixem aquí, ben bonics. No oblideu que sempre els podeu consultar totalment actualitzats a la pàgina ...
    • Recomanacions literàries (juliol 2022) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-06-29)
      Aquesta setmana us portem la recopilació de poemes de "Sucederá la flor", de Jesús Montiel. Al llarg del poemari, viurem la història d'un home que va haver de lidiar amb la malaltia del seu fill, qui ...
    • Erasmus Staff Training Week for Librarians 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-06-28)
      Avui us volem explicar que tenim a una companya de Biblioteca a Eslovènia. Silvia Grande del Campus de Sant Cugat, està fent una setmana d'Erasmus a la Biblioteca de la Universitat de Maribor. L'enfocament ...
    • Us recordem que ahir va acabar l'època d'exàmens a la biblioteca 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-06-23)
      Ahir va acabar "oficialment" l'època d'exàmens a la Biblioteca. Això vol dir que hem tornat al nostre horari habitual. Us els recordem! Ànims que ja queda molt poc. Aprofitem per desitjar-vos bona revetlla!
    • Recomanacions literàries (juny 2022) 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-06-29)
      Aquesta setmana us portem la recopilació de poemes de "Sucederá la flor", de Jesús Montiel. Al llarg del poemari, viurem la història d'un home que va haver de lidiar amb la malaltia del seu fill, qui ...
    • Horaris biblioteca: època d'exàmens 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-06-17)
      Avui us volem recordar els horaris d'aquest mes de juny. Ja us queden pocs dies d'exàmens, però volem que els tingueu molt clars. Aprofitem l'ocasió per desitjar-vos molta sort! Recordeu que fins a la ...
    • Enquesta personal docent i investigador 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2022-06-14)
      La vostra opinió ens importa i molt. Per aquest motiu a la Biblioteca hem creat una enquesta per conèixer què penseu sobre els serveis de la Biblioteca. Us oferim l'oportunitat de dir-nos allò que penseu ...