• Nous ebooks: els teniu tots al carrousel de novetats 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-08-12)
      Ja sabem que esteu de vacances i que, segurament, no voldreu saber res dels nous llibres electrònics que estem incorporant al nostre catàleg (a la Biblioteca Digital). Però nosaltres, per si de cas, ho ...
    • Noves adquisicions 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-05-15)
      Post al Twitter de les Biblioteques UIC sobre les noves adquisicions en Ebooks.
    • Novetat: El hombre en busca de sentido 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-05-13)
      Post a les stories de l'Instagram de les Biblioteques UIC sobre les novetats del catàleg d'Ebooks.
    • Primal pictures: Formació online 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-04-21)
      Continuem amb les formacions en línia, aquest cop sobre un recurs essencial per aquells que es dediquen a les Ciències de la Salut! Parlem de Primal Pictures, la representació gràfica en 3D més detallada ...
    • Us recordem que actualment disposem del catàleg complet de eBooks de la Editorial Panamericana 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-05-07)
      Post de l'Instagram de les Biblioteques UIC Barcelona, informant sobre les novetats en E-Books a la Biblioteca Digital.
    • Visita nuestro catálogo de Ebooks 

      Servei de Biblioteca - Universitat Internacional de Catalunya (Instagram - Servei de Biblioteca (@bibliouic) - UIC Barcelona, 2020-07-07)
      Consulta des de casa els ebooks! Gran col·lecció de totes les matèries impartides en la uni. Més info en la nostra bio 🔗� https://linktr.ee/bibliouic @bibliouic