Show simple item record

dc.contributorGiner Tarrida, Lluís
dc.contributorUniversitat Internacional de Catalunya. Departament d'Odontologia
dc.contributor.authorFigueras Álvarez, Óscar
dc.date.issued2011-04-12T18:45:48Z
dc.date.issued2010-06-15
dc.date.issued2004-12-15
dc.date.issued2010-06-15
dc.identifier97869332719
dc.identifierhttp://www.tdx.cat/TDX-0615110-125011
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10803/9341
dc.identifierB.27404-2010
dc.description.abstractSe colaron las muestras en titanio, en cromo cobalto y en aleación de oro. Se miró el ajuste de estos colados a una pieza mecanizada de titanio sin cementar y cementadas a ella. Sin cementar ambas piezas se determinó de forma significativa que las muestras coladas en titanio mostraban un desajuste mayor que las fabricadas en cromo-cobalto y en oro. Una vez cementadas se determinó que las muestras de titanio mostraban un desajuste mayor que las de cromo-cobalto, pero no en las de oro. Posteriormente se comprobó la retención del cemento entre el colado y la pieza mecanizada. No se determinaron diferencias significativas en la resistencia a la torsión dependiendo del material usado para el colado.
dc.description.abstractEs van colar mostres en titani, en crom cobalt i en aleació d'or. Es va mirar l'ajust d'aquests colats a una peça mecanitzada de titani sense cementar i cementades a ella. Sense cementar les peces es va determinar de forma significativa que les mostres colades en titani mostraven un desajust més gran que les fabricades en corm-cobalt i en or. Una vegada cementades es va determinar que les mostres de titani mostraven un desajust més gran que les de rom-cobalt, pero no que les d'or. Posteriorment es va comprovar la retenció del ciment entre el colat i la peça mecanitzada. NO es ven determinar diferències significatives en la resistència a la torsió depenent del material usat pel colat.
dc.formatapplication/pdf
dc.formatapplication/pdf
dc.formatapplication/pdf
dc.languagespa
dc.publisherUniversitat Internacional de Catalunya
dc.rightsADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.sourceTDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subjecttorsion resistance
dc.subjectadjustment
dc.subjectdental alloy
dc.subjecttitanium
dc.subjectresistencia torsión
dc.subjectajuste
dc.subjectodontologia
dc.subjectaleaciones metalicas
dc.subjectcromo-cobalto
dc.subjecttitanio
dc.subjecttitani
dc.subjectcrom-cobalt
dc.subjectal.leacions metàl.liques
dc.subjectajust
dc.subjectresistencia torsió
dc.subjectTècniques Clíniques Odontoesmatologia
dc.subject616.3
dc.titleEstudio experimental del Ajuste Marginal y Resistencia a la torsión y estudio clínico del aditamento mecanizado de titanio para la conexión implante-prótesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint